7 juni 2019: Bend - Mazama Village (Crater Lake)

7 juni 2019: Bend - Mazama Village (Crater Lake)

Dag 9

Vanochtend gebruik gemaakt van het ontbijt dat het hotel aanbiedt. Daarna onze spullen weer in de auto gepakt en weggereden. We hebben gisteren al gezien dat een gedeelte van de route nog gesloten is ivm de sneeuw. Hoewel wij tijdens de rit ons er niets bij voor kunnen stellen. Ook bij de north ingang die gesloten is vragen wij ons af …. waarom. Gelukkig kunnen wij nog via de west ingang het park Crater Lake NP bezichtigen. We mogen met de auto tot aan Discovery point komen en vanaf daar is de weg verder gesloten. Helaas, hier hebben wij ook een route in de planning die we niet kunnen rijden. 

We maken de eerste stop bij Rim trail vanaf hier heb je een geweldig mooi uitzicht over Crater lake. En de 2e stop is bij Discovery point ook vanaf hier heb je een schitterend uitzicht. Dan lopen we een eind over de afgesloten weg naar een uitzicht punt en we zien wel sneeuw aan de kant van de weg liggen maar wij hebben nog steeds geen idee waarom de weg is afgesloten. We zullen er nooit achter komen 🤷‍♀️. Tijdens de rit en het wandelen sneeuwt het af en toe. Nadat wij alles hebben gezien komt er steeds meer mist over Crater lake, waren wij hier mooi op tijd.

Op de kamer in de cabin kunnen wij geen gebruik maken van het internet, wel in het restaurant dus daar brengen wij even wat tijd door.

Liefs.

Geef een reactie