De voorbereiding Oost-Amerika 2014

Zaterdag 18 januari 2014

Ja hoor! We mogen weer…….smiley-blij De tickets zijn geboekt. Dit keer vliegen we van Amsterdam naar Washington daar verblijven wij een aantal dagen (nog in te vullen) dan nemen we de trein naar New York ook hier zullen we een aantal dagen verblijven en vliegen dan terug naar Amsterdam. De planning moet nog gemaakt worden, maar wij hebben er erg veel zin in.

Zaterdag 12 april 2014

De hotels zijn in principe vastgelegd, maar deze kunnen we nog steeds wijzigen. Maar even afwachten of het nog iets goedkoper wordt. Het is ons wel opgevallen dat de hotels aardig aan de prijs zijn. Om de vakantie rustig te beginnen hebben wij weer een overnachting bij schiphol geboekt dat scheelt ‘s ochtends wel veel tijd en weinig stress of we wel op tijd zullen zijn…..smiley_giggle.

De Esta formulieren zijn weer aangevraagd en goedgekeurd dus we zijn weer welkom Smiley States. Nu nog het een en ander plannen…….we hebben nog even, over 40 dagen gaan we…….

De tickets voor de treinreis Washington – New York zijn ook geboekt, dit tijdstip hebben we zelf mogen uitzoeken en wij gaan met de trein van 10.20 uur en we komen dan om 13.44 uur aan in New york.

Via groupon hebben wij nog tickets voor de bus naar Woodbury (shopping mall) geregeld en gereserveerd!! Het kost even tijd en een aantal mails maar dan is het toch ook geregeld.

Via internet ook nog een Tony roma’s restaurant in New York (Brooklyn) gevonden, dus deze gaan wij maar eens uitproberen!!

Zo, het schiet toch al aardig op nog maar 3 weken en we gaan weer……..

Zondag 18 mei 2014

Wij zijn er bijna klaar voor……nog maar 4 dagen te gaan. De koffers moeten nog ingepakt worden. De meeste spullen liggen al klaar.

Geef een reactie