Voorbereiding Amerika (Florida) 2011

We gaan weer!!!

2 September 2011

Er zijn weer plannen………….nou ja, sterker nog, we hebben al geboekt.smiley-blij We kunnen weer een planning maken. We gaan 9 dagen naar Orlando. Het wordt een korte voorbereiding want we gaan deze maand (september) nog. De tickets en de hotelovernachtingen zijn geboekt.

4 September 2011

We hebben weer een auto (midsize suv, ford Escape) via USAReisen.de bij Alamo gereserveerd.

Het Esta-Formulier is nog geldig. We vertrekken op vrijdag vanaf Schiphol, omdat het een vroege vlucht is (8.30 uur), gaan we donderdagavond al richting Amsterdam en daar hebben we een hotelovernachting geboekt met een shuttle service bij vd Valk. 

10 September 2011

De E-tickets per mail ontvangen, de stoelen zijn gereserveerd. 

28 September 2011

Vandaag de laatste dingen geregeld, onder anderen of de website wel werkt, maar dan werkt het toch op de een of ander manier niet. Even wat uitproberen en opnieuw starten en ja hoor, gelukkig het lukt. Het programma voor de foto’s werkt niet zoals het moet, maar ook dat is nu geregeld. Nu maar afwachten of het in Florida ook nog werkt. Vanavond de koffers inpakken.

29 September 2011

De laatste spullen in de koffers gelegd en wij zijn er helemaal klaar voor. Om 14.45 uur staat de taxi (Arie bedankt animaatjes-bedankt) zoals afgesproken voor de deur, zodat wij op tijd op het station aankomen om daar de trein naar Schiphol te nemen. Bij Schiphol aangekomen nog even rondgelopen en met de shuttlebus naar het hotel gereden, ingecheckt, mooie kamer, goed hotel en druk bezet.

Veel leesplezier!!

Geef een reactie